0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Subotom je goleada

Objavljeno: 29.01.22 u 09:56

Odlična ponuda, uprkos pauzi.

Ove subote imamo široku ponudu iako one najjače lige još pauziraju. Gledaćemo mečeve Afričkog Kupa nacija, kao i susreta iz Belgije, Mađarske, Švajcarske, Portugala…

Ko se seća minule subote, zna da je golova bilo kao na traci pa i sada moramo da preporučimo igre koje su vezane za golove, osim za AKN koji po pravilu nije efikasan, posebno u završnici šampionata.

Burkina Faso – Tunisia I X (1.73)

Tunis je u minula četiri meča na Afričkom Kupu nacija primio samo jedan gol i blagi je favorit u odnosu na reprezentaciju Burkine Faso koja je posle devet penal serija izbacila Gabon u osmini finala. Pošto je ulog polufinale, treba očekivati zatvorenu igru sa obe strane, a tu se Tunišani bolje snalaze, stoga su i favoriti, ali čini nam se da će jedan gol odlučiti putnika u polufinale.

Seraing – Eupen GG&3+ (2.03)

Seran je u problemu jer je pretposlednji tim belgijske lige, ali Ojpen je samo malo bolje plasiran, sa svega četiri boda više pa je meč veoma važan za oba tima. Domaćin ima kadrovskih problema i nedostaje mu nekoliko veoma bitnih igrača, što zbog povreda, što zbog prvenstva Afrike, pa je to i dodatni problem pred utakmicu koja umnogome može da odluči njihov prvoligaški status. U prvom delu sezone Seran je slavio u gostima pobedu od 2:1, a na 24 meča do sada na Seranovim utakmicama bilo je ukupno 76, a na Ojpenovim 72 gola.

Paks – Zalaegerszegi I2+&4+ (2.57)

Oba tima su u sigurnoj zoni i do kraja šampionata ne mogu ni gore ni dole, pa će ovaj meč igrati bez pritiska. Zalaegerseg nije pretrpeo poraz u poslednjih pet kola do pauze u prvenstvu, a Pakš često zna da kiksne, nekad i sa slabijim ekipama pa je potpuno nepredvidiv. U prvom delu prvenstva Pakš je slavio u gostima sa ogromnih 5:2 pa je i na svom terenu favorit, a goleada je gotovo sigurna.

Young Boys – Lugano 1&3+ (2.15)

Šampion Jang bojs izgubio je korak za Cirihom koji mu sada beži osam bodova i zato je neophodno da što pre krene da igra u skladu sa očekivanjima, a posle pauze Lugano je možda i pravi rival za to. Gosti imaju samo dva boda manje od Jang bojsa, ali su se dva puta sastali u prvom delu sezone i oba puta je lagano slavio aktuelni šampion sa 5:0 i 3:1 pa je i sada favorit.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter