0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: @MornarBar

KOŠARKAŠ MORNARA PRED ZVEZDU: Nemamo belu zastavu!

Objavljeno: 29.01.22 u 18:30

Očekuje nas veoma zanimljiv susret!

Crvena zvezda dočekuje ekipu Mornara u okviru 18. ABA lige. Uloga apsolutnog favorita pripada igračima aktuelnog šampiona Jadrana, ali će i gosti iz Bara definitivno imati određene šanse na tom meču. Uoči samog meča otvoreno je govorio košarkaš Mornara iz BaraVladimir Mihailović.

‘Očekuje nas jedno od najtežih gostovanja u ABA ligi. O kvalitetu Crvene zvezde, pogotovo na domaćem terenu, ne treba previše trošiti reči. Međutim, nećemo ići u Beograd sa belom zastavom, spremili smo se maksimalno moguće, kako bismo pružili što bolju partiju, a da li će to biti dovoljno da budemo konkurentni i eventualno stignemo do iznenađenja, ostaje da se vidi.’ – rekao je Mihailović uoči duela.

Crvena zvezda je trenutno drugoplasirana u ABA ligi sa 14 pobeda koliko ima i prvoplasirani Partizan, a Mornar je posle slabog starta uhvatio ritam i sada su osmi na tabeli sa 7 pobeda i 8 poraza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter