1
Evropske lige

Nemanja Vidic, 10.5.2017. foto: Pedja Milosavljevic

KO BI REKAO?: Nećete verovati kada saznate sa kojim igračem je Nemanja Vidić imao najviše problema – nisu u pitanju ni Mesi, a ni Ronaldo!

Objavljeno: 29.01.22 u 11:50

Ovo je mnoge iznenadilo.

Rio Ferdinand i Nemanja Vidić dugo su predstavljali strašan štoperski tandem u Premijer ligi, igrajući zajedno za Mančester junajted. Pravili su ogroman problem protivničkim napadačima, a bilo je i onih koji su umeli da žestoko namuče pomenute defanzivce.

Čuveni engleski fudbaler otkrio je da je upravo Fernando Tores bio najteži za čuvanje Nemanji Vidiću, zbog specifičnog načina igre poznatog golgetera.

Ferdinand ističe da je Tores bio ‘razarajući napadač’, koji je znao kako protiv srpskog asa.

– Uvek će biti taj jedan igrač u vašoj karijeri koji je težak. On možda nije najbolji igrač na planeti, ali njegov stil je napravljen da ne odgovara vašem stilu. A Tores je to za Nemanju možda bio upravo to. Ali sa mnom jedan-na-jedan, nije mi pravio probleme, da budem iskren – rekao je Ferdinand.

Što se tiče Ferdinanda, njemu je najviše problema zadavao Kevin Dejvis.

– Jedan od mojih najtežih napadača protiv kojih bih igrao kada me ljudi pitaju – osim onih koji su očigledni, poput Ronalda i Mesija, bio je Kevin Dejvis. To nikada ne biste očekivali. Protiv njega je uvek bilo teško igrati, uvek mi je pravio najviše problema.

0
0

1 Komentara

  1. Pisete gluposti i verujete Ferdinandu, Tores je dao mozda 2 gola u njihovim medjusobnim susretima kad su igrali Tores i Vidic jedan protiv drugog.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter