0
Evropske lige

Marko Lazetic Super liga Srbije, superliga, Crvena Zvezda - Rad Belgrade, Serbia, 29.11.2020. November 29. 2020. photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KAD SAN POSTANE JAVA: Lazetić će u Milanu nositi dres sa brojem 22 – sada mu se obratio legendarni Kaka i poslao jaku poruku baš zbog toga! (FOTO)

Objavljeno: 29.01.22 u 14:20

Kakva dobrodošlica…

Nedeljama unazad pričalo se o tome da je biser sa ‘Marakane’ na vratima italijanskog velikana, a juče smo konačno dobili i zvaničnu potvrdu, pošto je Marko Lazetić potpisao četvorogodišnji ugovor sa Milanom.

Lazetić će dres giganta sa ‘San Sira’ nositi do 30. juna 2026. godine, a na leđima će mu ispod prezimena stajati broj 22. Mnogo je velikih igrača nosilo upravo taj broj, a jedan od njih je i čuveni Brazilac Kaka.

Iako će imati i više nego jaku konkurenciju u novoj sredini, mladi fudbaler može da krene u novu avanturu prepun samopouzdanja, pošto mu iz časa u čas stižu poruke podrške sa svih strana.

Sigurno Lazetiću nije bilo dobro kada je pročitao poslednju poruku, koju je dobio baš od velikana ove igre.

FOTO: Instagram/Screenshot

Kaka je objavio Markovu sliku na svom Instagram profilu, uz poruku:

– Kakav broj. Bez pritiska – napisao je 39-godišnji Brazilac.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter