0
Evropske lige

Fudbal, EURO 2012 Group C, qualifications.Serbia Vs. Italy (Italija).Antonio Cassano, left and Neven Subotic.Beograd, 07.10.2011..Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto.com ©

JUVENTUS JE NAPRAVIO LOŠ POTEZ: Čuveni italijanski fudbaler smatra da je Vlahović pogrešio prelaskom u Juve – da li se slažete sa njim?

Objavljeno: 29.01.22 u 15:22

Juče je odjeknula vest da je Dušan Vlahović novi fudbaler Juventusa.

Čelnici velikana iz Torina su na ime obeštećenja platili 75 miliona evra, a sada se javljaju oni koji smatraju da Juve pogrešio u ovoj odluci.

Jedan od njih je i legendarni fudbaler Antonio Kasano, koji smatra da bi za Vlahovića bilo bolje da je otišao u Premijer ligu.

– Anjeli je odradio vrhunski posao koji niko nije očekivao, ali ja sam prilično siguran da će Alegri i dalje igrati na svoj način. Juventus će biti isti kao i do sada dokle god jeon na klupi. Da li mi se sviđa Vlahovićev dolazak? Po mom mišljenju, ovo je pogrešan trenutak. Igrač kao što je on bi bolje prošao da je napravio direktan iskorak u karijeri i da je na primer otišao u Arsenal, Totenhem ili Sevilju, kao što je Marsijal. Vlahović može da postane ubitačan, ali je napravio rizičan potez, jer će morati da pokaže mnogo više nego u Fiorentini. Ne verujem da može da promeni atmosferu u Juventusu. Na kratke staze, ovo nije dobar potez ni za njega ni za Juventus – rekao je Kasano.

Podsetimo, danima, nedeljama, mesecima unazad Dušan Vlahović je tema broj jedan u Evropi. Srpski napadač je svojim fudbalskim umećem zasenio ceo svet. On se dovodio u ‘vezu’ sa brojnim evropskim gigantima, ali toj priči je konačno došao kraj, pošto je novi klub našeg golgetera – Juventus.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter