0
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan Guelor Kanga (L) celebrates after scoring a goal with Njegos Petrovic Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

JOŠ JEDAN OPROŠTAJ OD CRVENE ZVEZDE: Vezni fudbaler će sada još više nedostajati Delijama! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.22 u 18:49

Nakon dve i po godine u Zvezdi vreme je za narednu stanicu

Njegoš Petrović, doskorašnji zadnji vezni Crvene zvezde, obavestio je javnost putem svog instagram naloga da napušta aktuelnog šampiona Srbije. On se u Ljutice Bogdana zadržao dve i po sezone a fantastičnom porukom se oprostio od navijača. Njegova sledeća destinacija je Granada, gde je potisao ugovor na četiri i po godine.

“ Posle dve i po godine došao je i taj momenat kada moram da nastavim dalje. Želeo bih da se zahvalim upravi kluba, svim zaposlenima, stručnom štabu na čelu sa Misterom, najboljim navijačima na svetu, kao i mojim već bivšim saigračima i momcima koji će mi ceo život biti prijateljima. Da se zahvalim Bogu što mi je dao tu mogućnost da igram u Zvezdi, da osetim u potpunosti šta je Zvezda, da delim sa njom i dobre i loše momente, hvala mu na tome što mi je Marakana bila druga kuća. I naravno, hvala tebi Zvezdo što si me naučila mnogo toga kako u fudbalu, tako i u životu, hvala ti što nakon tebe odlazim kao zreliji igrač i jos zreliji i bolji čovek“… vaš Njegoš“ – napisao je mladi fudbaler.

Prve fudbalske korake Njegoš je napravio u Rađevcu iz Krupnja, da bi kasnije prešao u mlađe kategorije Rada, gde se i potpuno afirmisao kao fudbaler. U Crvenoj zvezdi je bio od 2019. godine gde je upisao 72 nastupa i 3 pogodka, a uzeo je i dve titule prvaka države sa tim klubom. Navijači će ga najbolje pamtiti verovatno po fantastičnom pogodku protiv Genta u Belgiji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter