0
Fudbal

FOTO: YouTube screenshot

HLADAN TUŠ U FINIŠU PRVOG POLUVREMENA: Burkina Faso srušila Tunis! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.22 u 22:50

Gol vredan plasmana u polufinale!

U okviru četvrtfinala Afričkog kupa nacija, snage su odmerile selekcije Burkine Faso i Tunisa. Ekipa koju sa klupe predvodi selektor Malo uspela je da napravi veliko iznenađenje i minimalnim rezultatom (1:0) savlada favorizovani Tunis.

‘Oči’ javnosti već su videle Tunis među četiri najbolje selekcije, ali protivnici su skinuli osmehe sa lica njihovih navijača.  Ovo je četvrti plasman Burkine Faso u polufinale prestižnog turnira.

Tunis je kontrolisao posed lopte i pokušavao je da strpljivom igrom ugrozi gol rivala. Burkina Faso se bazirala na defanzivu, ali u mnogo navrata su pokazali koliko su opasni u tranziciji.

Upravo je jedna takva akcija presudila favoritu. Školski napad Burkine Faso i vrhunska završnica Outare u trećem minutu nadokande prvog poluvremena ostavila je fudbalere Tunisa u neverici. Kazri i saigrači nisu uspeli da se oporave od ‘hladnog tuša’ u finišu prvog dela igre.

Burkina Faso će u borbi za veliko finale ukrstiti koplja sa boljim iz duela Senegal – Ekvatorijalna Gvineja.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter