0
Evroliga

Nikola Milutinov Evroliga, Euroleague basketball, kosarka, Crvena Zvezda - CSKA, Beograd, Srbija, Oktobar 22, 2020. 22.10.2020. foto: Djordje Kostic / STARSPORT

DRUGI MVP IZ SRBIJE OVE SEZONE: Centru fantastična partija donela nagradu! (VIDEO)

Objavljeno: 29.01.22 u 18:11

Srpski centar najbolji u 23. rundi takmičenja

Nikola Milutinov je blistao sinoć u Kazanju, kada je domaćoj ekipi za 32 minuta ubacio 17 poena uz samo jedan promašaj iz igre, uhvatio 7 skokova i podelio 2 asistencije za ukupan indeks korisnosti 28 i sa tim brojkama obezbedio MVP nagradu za 23. kolo elitnog evropskog takmičenja. CSKA je slavio na ovom meču 75:86 i tako se osvetio za ubedljivu pobedu Uniksa u Moskvi ranije ove sezone.

Ovo je druga najbolja partija srpskog centra ove sezone, posle one u Žalgirio Areni gde je ubacio 19 poena i imao 12 skokova, a jako je lepo videti Milutinova u prepoznatljivom izdanju s obzirom na probleme s povredama na početku takmičenja.

Nikola do sada u Evroligi beleži 6.6 poena uz 6.2 skoka po utakmici, a ovo je druga MVP nagrada koju srpski košarkaši uzimaju ove sezone, ali prva samostalna, jer je u 15. rundi takmičenja Vasa Micić podelio epitet najboljeg igrača kola sa Majkom Džejmsom iz Monaka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter