1
Evropske lige

Uros Spajic Srbija - Katar, Serbia, Qatar FIFA Kvalifikacije prijateljska friendly 11.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

DELIJE PONOVO RAZOČARANE: Želele su ga u Zvezdi, a on izabrao Tursku za ‘privremenu stanicu’!

Objavljeno: 29.01.22 u 10:49

Srbin ima novi klub.

Kada je Miloš Degenek spakovao kofere i otišao iz Ljutice Bogdana, Delije su razmišljale ko bi mogao da dođe na njegovo mesto. Potajno su se nadali da bi crveno-beli dres ponovo mogao da obuče Uroš Spajić, međutim to se neće desiti pošto srpski reprezentativac ima novi klub.

Iskusni centralni defanzivac će karijeru nastaviti u turskoj Kasimpaši, piše Sport klub. Prethodne tri i po sezone Spajić je bio član Krasnodara, dok je celu prošlu sezonu proveo u Fejnordu na pozajmici. Sa novim klubom, potpisao je ugovor do leta, pa je očigledno da mu je ovo samo ‘usputna stanica’.

Uroš Spajić ima veoma bogatu i uspešnu karijeru, nosio je dres Fejenorda, Andrlehta, Tuluza i Crvene zvezde. Za reprezentaciju Srbije odigrao je ukupno 20 mečeva.

U Kasimpaši je donedavno igrao i Duško Tošić, iskusni igrač koji je sada menadžer Urošu Spajiću. Posle Pjanića koga je odveo u Bešiktaš, ovo je Tošiću drugi transfer u kome je posredovao kao menadžer.

FOTO: Instagram/Screenshot
0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter