0
Domaći fudbal

FOTO: Starsport

POVRATNIK U SUPERLIGU: Fudbaler se vratio na staru adresu, nije se dugo zadržao na Bliskom istoku! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 18:17

Ofanzivni fudbaler se vratio u domaći fudbal

Embungu Prestiž je novi-stari fudblaer Metalca iz Gornjeg Milanovca. Napadač se vratio na mesto gde je do sada igrao najozbiljniji fudbal u karijeri, a prethodno je nastupao za saudijsku Abhu u koju je i otišao iz Milanovca za oko 300.00 evra prošlog leta.

Reprezentativac Republike Kongo se nije proslavio na Bliskom istoku te prema statistici na 15 mečeva za tim sa krajnjeg juga Saduijske Arabije nije postigao gol, a upisao je samo jednu asistenciju. Prestiž je za Metalac u Superligi Srbije nastupao 42 puta i upisao 7 pogodaka.

FOTO: Starsport

Prestiž se u medijima, za vreme prvog mandata u Srbiji, pominjao kao želja Crvene zvezde, ali do realizacije tog posla nije došlo. On je šesto pojačanje Metalca ove zime, koji pred sobom ima grčevitu borbu za opstanak jer su pretposlednji sa istim brojem bodova kao i poslednjeplasirani Radnički 1923, a pre njega su potpisali Dušan Marković, Jovan Stojanović, Staniša Mandić, Dušan Joković i Jovan Čađenović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter