0
Domaći fudbal

FOTO: FC Juventus

PORUKE KOJE SLAMAJU SRCE! SEĆANJA NA ISAIJU NE BLEDE: Željko Pantić podelio prepisku sa Vlahovićem, iz najtežeg perioda u životu! (FOTO)

Objavljeno: 28.01.22 u 22:20

‘Slomljen sam, nemam reči! On je primer pravog borca!’

Najbolji strelac ovosezonske Serije A, Dušan Vlahović, u petak je i zvanično postao novi fudbaler Juventusa. Srpski reprezentativac je u redove ‘Stare dame‘ stigao iz Firence, gde je sa velikim uspehom nosio dres Fiorentine.

FOTO: FC Juventus

Čestitke stižu sa svih strana, iz svih delova sveta, a jedna se kao najemotivnija izdvaja u odnosu na ostale.

Novinar, Željko Pantić, objavio je na svom Instagram profilu prepisku sa Dušanom. Željko je 2019. godine nakon velike borbe sa opakom bolešću izgubio sina, malog dečaka, ali velikog borca –
Isaiju Pantić. Željko je objavio poruke koje mu je Vlahović poslao u najtežem trenutku.

-Čika Željko, moje duboko saučešće Vama i porodici! Slomljen sam, nemam reči… Dobri naš Isaija, primer pravog borca koji ne odustaje nikad! I nije odustao, bori se i dalje, ali negde drugde- napisao je tada Vlahović.

Pantić je dirljivim rečima danas čestitao napadaču:

-Neko te gleda odozgo i neko veruje u tebe… Srećno u Juventusu dragi moj Dušane – istakao je Željko, a podelio je i fotografiju koja je nastala u trenutku kada je Dušan postao fudbaler Partizana.

FOTO: Željko Pantić

-Tog 12. feburara 2016. godine Dušan Vlahović je potpisao ugovor sa svojim Partizanom i imao sam priliku da nakon promocije ispred predsedničkog kabineta ovom slikom ovekovečim njegov vrlo poučan razgovor sa Ivanom Ćurkovićem, tadašnjim predsednikom FK Partizan… Nepunih šest godina kasnije, postaje jasno da ova slika postaje ozbiljan deo istorije Partizana – navodi se u opisu slike.

Dragi Isaija, živićeš zauvek u našim srcima!

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter