0
AdmiralBet ABA Liga

Balsa Koprivica Eurocup, Evrokup, Partizan - Trento 12.1.2022. Beograd, Srbija photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN RUTINSKI U GOSTIMA: Crno-beli prekinuli niz od dva poraza, Koprivica i Smajli se ne šale! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 18:55

Tim Željka Obradovića lako slavio u Novom Mestu

Partizan je prekinuo niz od dva uzastopna poraza trijumfom u Novom Mestu protiv Krke, konačan rezultat bio je 63-79. Crno-beli su već u prvom periodu igre otišli na 12 poena prednosti i do kraja utakmice su samo održavali stečeno vođstvo. Utakmicu je obeležio skok Partizana koji je imao čak 18 uhvaćenih lopti više od rivala, doduše šut je ekipu iz Beograda slabo služio, jer su sa distance bili na 4/14.

Najbolji među izabranicima Željka Obradovića bili su: Balša Koprivica sa 15 poena i tako je mladi centar potvrdio dobru formu u kojoj se nalazi već neko vreme,  Kevin Panter sa 9 poena, odnosno Alen Smailagić sa 10 poena i 8 skokova.

U redovima Krke najbolji poenterski su bili Adonis Tomas sa 13 poena ali šutom iz igre ispod 30 posto i Rok Stipčević koji je dodao 15 poena i 3 asistencije, a pratili su ih Miha i Luka Lapornik  sa po 10 poena. Tim Dalibora Damjanovića je uz to imao užasan šut za dva poena koji je iznosio niskih 26 procenata, odnosno upisali su samo 5 pogodaka iz unutar linije za 3 poena.

Crno-beli su i dalje drugi na tabeli sa 14 pobeda i 3 poraza, dok je ekipa iz Slovenije pretposlednja sa samo 3 pobede i čak 13 poraza. Partizan u narednom kolu ABA lige dočekuje Borac dok putuje u Podgoricu na noge SC Derbiju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter