0
Evroliga

FOTO: Twitter

OSVETA SE SERVIRA HLADNA: Milutinov i Šved uništili Uniks, bivši NBA igrač sa negativnim indeksom! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 19:16

Ekipa Dimitrisa Itudisa se revanširala! 

Gotovo neverovatno kako je igrao Uniks u toj prvoj utakmici u Megasport Areni sredinom decembra, kada je CSKA delovao nemoćno pored izabranika Velimira Perasovića, čak se u jednom momentu osmostruki šampion Evrope nalazio i na -29! Ipak CSKA ne bi bio najveći tim iz Rusije da ne ume da se suoči sa porazima i nauči lekcije iz njih, tako su oni danas u Kazanju vratili brejk Uniksu i pobedili rezultatom 75:86.

Najbolji u timu iz Moskve bio je srpski centar Nikola Milutinov sa 17 poena i 7 skokova uz samo jedan promašaj iz igre za ukupan indeks od 28! Poenterski najbolji od njegovih saigrača bio je Aleksej Šved sa 27 poena, 6/10 za tri, a istakao se još i Vil Klajburn sa 16 poena.

U redovima Uniksa je bio bivši igrač Crvene zvezde Lorenco Braun sa 21 poenom i 9 asistencija, dok je Mario Hezonja bio identičan po poenterskom učinku. O Džej Majo, koji je nekada važio za jednog od letalnijih bekova najjače lige sveta, je utakmicu završio neslavno sa negativnim indeksom korisnosti -3, a takođe je zanimljivo da je domaćinu večeras svirano čak 29 faulova.

CSKA je sada peti sa skorom od 13 pobeda i 8 poraza, dok je Uniks sedmi sa pobedom manje, odnosno porazom više.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter