1
Domaći fudbal

Aleksandar Katai (L) and Mihajlo Ivancevic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Crvena Zvezda v Spartak Beograd, 28.11.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ODE I ON ‘PREKO BARE’: Spartak režirao veliki transfer – kapiten kluba potpisao za danskog velikana, evo koliko će subotički klub zaraditi!

Objavljeno: 28.01.22 u 15:32

Doskorašnji fudbaler Spartaka iz Subotice ima novi klub.

Mihajlo Ivančević od 2019. godine nosi dres subotičkog superligaša, a sada je došlo vreme da i on ode ‘preko bare’. Naime, doskorašnji kapiten Spartaka će od sada nastupati za danski Odense.

Reč je o fudbaleru rođenom 1999. godine, omladinski staž je proveo u Brodarcu, da bi za Spartak potpisao 2019. godine i vrlo brzo postao jedan od glavnih šrafova u timu.

Ivačević je sa novim klubom potpisao trogodišnji ugovor, a od ovog transfera, na račun Spartaka ‘leći će’ 210.000 evra, ali i pet procenata od naredne prodaje defanzivnog fudbalera.

– Ovu promenu vidim kao zaista uzbudljiv korak za moj razvoj, jer ću moći da se nadograđujem u većem klubu. Kroz naše razgovore, klub me je uverio da kreću u jedan zaista uzbudljiv projekat, u čijem sastavu se lako mogu videti – rekao je talentovani fudbaler za sajt Odensea.

 

1
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter