2
AdmiralBet ABA Liga

Head coach Zeljko Obradovic Partizan v Buducnost-Aba League Season 2021-2022 Beograd, 09.10.2021 foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

OBRADOVIĆ NAKON POBEDE: ‘Mislim da u Evropi ne postoji ekipa sa ovoliko mladih igrača na ovom nivou’

Objavljeno: 28.01.22 u 20:17

Trofejni stručnjak je zadovoljan partijom njegovih izabranika u Novom Mestu!

Košarkaši Partizana opravdali su ulogu favorita u utakmici 18. kola najkvalitetnijeg takmičenja u regionu. Crno-beli su na gostovanju u Novom Mestu bili bolji od Krke. Tim iz prestonice Srbije slavio je sa 63:79.

Po završetku meča oglasio se trener crno-belih, Željko Obradović. Trofejni stručnjak nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

-Dobro smo otvorili utakmicu, napravili razliku u prvoj četvtini i posle je održavali. Imali smo uspone i padove tokom utakmice, razlozi su različiti – nešto je bilo do naše koncentracije, a nešto i do ekipe Krke koja uvek igra u istom ritmu i ne predaje se. Probali su da menjaju odbrane, da nas udvajaju na celom terenu i to je u pojedinim trenucima davalo rezultate. Čestitke igračima, pristup je bio odlilčan i sa tim sam izuzetno zadovoljan. Hvala ovim ljudima koji su došli da podrže ekipu večeras – istakao je šef stručnog štaba Partizana.

Slovenački novinari pitali su Obradovića za mišljenje o Gregoru Glasu. Košarkaš Partizana završio je meč sa učinkom od sedam postignutih poena, četiri uhavećene lopte i dva uspešna dodavanja.

-Talentovano dete, međutim kao i svi mladi igrači terba da razume šta znači igrati košarku na vrhunksom nivou. Mora da bude još predaniji i koncentrisaniji. On je neko ko voli da treninra i sa te strane nemam zamerki, međutim njegova koncentaracija u pojedinim momentima nije na potrebnom nivou. To nije slučaj samo kod njega, već kod svih mladih igrača. To mu je najveći problem. Dobijaće šansu kao i svi mladi igrači. Mislim da u Evropi ne postoji ekipa sa ovolikim brojem mladih igrača na ovom nivou – kao što je Partizan – poručio je Obradović.

0
0

2 Komentara

  1. Čime si Rumenoglu ponosi, da li je ovo realno!!! JEDANAESTigrača je doveo, menjao (Panter, Lidej, Mur, Kuruks, Lesor, Glas, Madar, Smailagić, Avramović, Koprivica, Vukčević, vratio Miletića)… AMAN čoveče, da li si normalan? DEVEDESET POSTO STRANCI, SPISKAO DVADESET MILIONA EVRA i opet priča O SLEDEĆOJ SEZONI!!! Kojoj bre sledećoj sezoni? I koji mladi igrači, opet gotovo svi su stranci! Briga tebe za srpsku košarku, samo DAJ, DAJ, DAAAAJ… PAREEEEEE!!! A rezultat, sledeće godine, ili one nakon sledeće, ili… nikada, popićeš ti otkaz, vidi se iz aviona!!! Kogsi igrača stvorio, treneru? Samo se dereš na njih, kao magarac!!! I samo iz tebi znanih razloga, dereš se na one igrače na klupi, koji nisu ni napravili greške koje su te iznervirale!!! Valjda pozoveš igrača, napraviš izmenu, ukažeš na grešku…

    0
    0
    Odgovori
  2. Tako je ZOC!!! Petorka klinaca koja ce sledece godine „KIDATI“, tj. SAMLECE SVE PROTIVNIKE-Gregor Glas, Madar Jan, Balsa Koprivica, Rodions Kurucs, i SMAJLI BRAT!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter