2
ATP

Davis Cup Finals-Semifinals-Serbia v Croatia-Novak Djokovic (SRB) v Marin Cilic (CRO) Madrid, 03.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

NOVAK FALSIFIKOVAO REZULTATE PCR TESTA? Oglasio se njegov advokat!

Objavljeno: 28.01.22 u 16:48

Sve je laž!

Pojavila se informacija kako je protiv Novaka Đokovića podneta prijava zbog navodnog falsifikovanja PCR testa, odnosno rezultata istog. Celokupnu situaciju demantovao je dr Zoran Gojković koji je član kriznog štaba, a sada se oglasio i Goran Draganić, Novakov advokat:

FOTO: Privatna arhiva

‘Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovica podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava.’ – stoji u saopštenju gore pomenutog advokata.

 

0
0

2 Komentara

  1. Pa nema tužioca u Srbiji koji bi se usudio pokrenuti istragu, a kamo li postupak protiv Novaka.
    I Vučić se boji….ne samo da prizna da su to njegovi puleni i sredili, nego se i boji da ne bi ljudi okrenuli njemu Leeja i pokazali da više vole Djokovića.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter