0
AdmiralBet ABA Liga

Dalibor Damjanovic Aba Liga, Partizan - Krka 4.4.2021. April 4. 2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NE FALI IM MOTIVACIJA: Trener Krke respektuje Partizan ali veruje u ‘čudo’ – ‘Moramo da uđemo u utakmicu jako, sa mnogo energije’

Objavljeno: 28.01.22 u 15:55

Pred crno-belima je novi izazov u ABA ligi.

Nakon šokantnog poraza u Ankari od Turk Telekoma, četa Željka Obradovića stigla je u Novo Mesto gde će odmeriti snage sa ekipom Krke. Više puta do sada Krka je pokazala da je neugodan domaćin, pa će crno-belima večeras biti izuzetno teško da stignu do nove pobede u regionalnom takmičenju.

Trener Krke, Dalibor Damjanović istakako je da je njegov tim maksimalno motivisan pred utakmicu sa Partizanom.

– Motiva nam neće nedostajati, a ne smemo da se uplašimo prtoivnika. Moramo da uđemo u utakmicu jako, sa mnogo energije. Oni će biti još motivisaniji zbog dva vezana poraza i sigurno Željko Obradović očekuje reakciju svojih igrača posle dve lošije partije. Mi ćemo dati sve od sebe i očekujem veliku podršku od naših navijača, a znam da će biti i navijača Partizana – rekao je Damjanović.

Podsetimo, u prvom ovosezonskom meču protiv Krke, Partizan NIS je u hali „Aleksandar Nikolić“ pobedio sa 92:45.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter