0
Košarka

Nemanja Bjelica Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 Final match between Serbia and Italy Beograd, 04.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

NBA: Strašan tandem ‘ratnika’ lako protiv Minesote – Bjelica asistirao, Kari i Tompson nisu mašili!

Objavljeno: 28.01.22 u 08:51

FIladelfija je bez većih problema savladala Los Anđeles Lejkerse rezultatom 105:87.

Lejkersi su bili zlatno oslabljeni pošto trener tima iz Los Anđelesa nije mogao da računa na Lebron Džejmsa, koji je pauzirao zbog bolova u levom kolenu. Najbolji u pobedničkoj ekipi bio je Embid sa 26, pratio ga je Heris sa 23 i sa po 14 poena utakmicu su završili Meksi i Nijang.

Najbolji pojedinac u Lejkersima bio je Entoni Dejvis koji je meč završio sa 31 poenom i 12 skokova i Vestbruk sa 20 poena.

Košarkaši Golden Stejta ostvarili su novu pobedu u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu, pošto su u noći za nama bili bolji od Minesote – 124:115.

Kao i što smo navikli od njega, Stef Kari je ponovo odigrao fantastičan meč, koji je završio sa 29 poena. Sjajan je bio i Klej Tompson sa 23 poena, dok je Džrodan Pul upisao 19 poena. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica je za 16 minuta postigao pet poena i upisao šest asistencija.

U poraženoj ekipi najbolji je bio Karl Entoni Tauns koji je imao 31 poen i 13 skokova, dok je Edvards ubacio 27 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter