2
ATP

FOTO: STARSPORT

‘MOŽE SVAKE GODINE TRI GREN SLEMA DA OSVOJI’: Vilander promenio ‘ploču’!

Objavljeno: 28.01.22 u 18:36

Nekada ga je kritikovao, sada ga hvali!

Novak Đoković našao se u žiži javnosti kada je odbijena njegova viza za ulazak u Australiju.. Samim tim, najbolji teniser svih vremena nije mogao da nastupi na Australijan openu, pa upravo iz tog razloga je HotSport odlučio da neće izveštavati o rezultatima sa ovog Gren Slema, u znak podrške srpskog teniseru i svojevrsnom ambasadoru naše zemlje.

Ipak, o Novaku se i dalje svakodnevno priča u svetu tenisa, a njegov nekada najveći kritičar – Mats Vilander, imao je zanimljivu izjavu.. Mats je upitan ko će imati najviše osvojenih Gren Slemova, na šta je on rekao:

‘Ja bih Rafu stavio na treće mesto. Na prvo bih uvek stavio Novaka. Đoković će osvojiti najviše, to čitav teniski svet shvata. Najmlađi je, nije bio toliko povređivan i može svake godine da osvoji tri Gren Slema, možda ne Rolan Garos.’

1
0

2 Komentara

  1. Prvo treba mu dati slobodu izbora da sam odlucuje o svom organizmu. I slobodu govora da ga ne osudjujete za svaku igovorenu reč. A sto se tice igranja tenisa pokazao je da je mnogo jači od ove dvojice vasih Miljenika ne treba da ih imenujem znate vi na koga mislim.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter