0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Danas su golovi na meniju

Objavljeno: 28.01.22 u 11:32

Danas u ponudi dominira košarka sa pre svega mečevima Evrolige i Regionalnog takmičenja, a uz dva meča pod obručima, predlažemo vam i igre na golove na utakmicama druge španske i francuske lige.

Poznato je da je ponuda MerkurXtip-a na košarku i strelce prebogata, pa predlažemo da je pogledate i nađete za sebe nešto što vam odgovara jer Evroliga danas izgleda kao da ide u korist igrača.

Ajaccio– Auxerre GG (2.03)

Derbi francuske Lige 2 privlači veliku pažnju sportske javnosti jer se pomno prate igre oba tima kao pretendenata na plasman u elitni rang. Prvih pet ekipa je na svega šest bodova razmaka, s tim što ima ekipa sa dva meča više od ostalih. Ažaksio je u prošlom kolu poražen od Kaena pa je prepustio prvu poziciju, ali samo nakratko jer sada ima bod manje i meč manje od vodećeg Tuluza. Ni velikan Okser nije u posebno dobroj formi pa tu i tamo ume da kiksne, ali i dalje ima velike šanse da ostane u vrhu. Poslednja dva meča ovih rivala završena su bez golova, ali pre toga šest od sedam došle su „gol-gol“.

Bayern– Alba P1(1.35)

U nemačkom evroligaškom derbiju veće šanse daju se Bavarcima jer su sada u poziciji da pobedom uđu među prvih osam, što je i osnovni ovosezonski cilj Bajerna. Alba je pri dnu tabele, ima svega šest pobeda do sada i u seriji od tri vezana poraza. Bavarci žele nastavak dobrog niza u koji su ušli posle trijumfa nad Baskonijom. U prvom delu Evrolige, Bajern je u prestonici slavio sa 82:69, a sredinom decembra u ligi je bilo 80:73, takođe u gostima.

Valladolid – Gijon GG&I1+&II1+(2.85)

Valjadolid je treći na tabeli i ima dva boda manje od vodećeg tandema Eibar – Almeria, a gotovo je sigurno da će ostati u krugu pretendenata na La ligu. Sporting iz Hihona je u sredini tabale, ali sa svega šest bodova manje od poslednjeg mesta koje vodi u plej-of pa uz poklapanje nekih rezultata i njihove dobre forme, sve je moguće. Poslednja tri ligaška meča dobio je Valjadolid, a ove sezone je u gostima slavio sa 2:1.

Borac – Zadar P1 (1.50)

Iako su dosta loše plasirani, i Zadar i Borac su u prošlom kolu upisali pobede u Regionalnoj ligi. Zadrani su pobedili fenjeraša Krku, ali su Čačani savladali Megu u gostima, prekinuli niz od četiri poraza,a tako i najavili rast forme. U prvom delu sezone u Dalmaciji, domaćin je upisao ubedljivu pobedu 70:56, ali danas računamo na bolju formu Borca.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter