0
Domaći fudbal

FOTO: AC Milan

HOTSPORT SAZNAJE, SRPSKI BEK SE SELI U HOLANDIJU: Talentovani fudbaler napustio Milan! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 13:03

Pred njim je blistava karijera!

Kako HotSport ekskluzivno saznanje, Miloš Kerkez je od danas zvanično novi fudbaler holandskog AZ Alkmara. Reč je o momku koji je rodom iz Vrbasa, ima srpske i mađarske papire, a nastupa za reprezentaciju naših komšija sa severa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT.rs (@hotsport.rs)

Prošle godine dres mađarskog Đera zamnio je opremom italijanskog Milana.. Tada je u prisustvu Maldinija potpisao višegodšnji ugovor sa ekipom iz ‘grada mode’ uz očekivanja da će zaigrati za prvi tim. Ipak, velika konkurencija i njegova mladost uticali su na to da on svoju šansu traži kroz mladi tim Milana. Blistao je u Primaveri, a to nije prošlo nezapaženo!

FOTO: AC Milan

AZ Alkmar uradio je sve što je bilo neophodno, kako bi mladog fudbalera video u svom dresu.

FOTO: AC Milan

On će biti priključen prvom timu, a kako pokriva poziciju levog beka, nema sumnje da će tu imati paklenu konkurenciju. Trenutno je prvi levi bek AZ-aOven Vijndal, momak koji ima 22 godine i kapiten je ovog kluba, a od starta sezone propustio je svega nekoliko utakmica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter