0
Domaći fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Proleter v Crvena Zvezda Aleksandar Andrejevic (C) Tomane (R) Novi Sad, 21.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

HOTSPORT SAZNAJE: Defanzivna linija Proleteća će biti nikad jača, na Slanu Baru se vraća iskusni štoper koji je debitovao za ‘orlove’!

Objavljeno: 28.01.22 u 10:49

Na pomolu još jedno pojačanje za novosadski tim.

Čelnici Proletera vredno rade tokom januarskog prelaznog roka. Nedavno je u klub sa Slane Bare stigao bivši fudbaler Partizana Marko Jovanović, a kako HotSport saznaje još jedan iskusni igrač će pojačati defanzivnu liniju novosadskog superligaša.

U pitanju je Aleksandar Andrejević, prekaljeni štoper rođen 1992. godine koji je nedavno završio ‘kratku epizodu’ u Južnoj Koreji. Pregovori između dve strane su uveliko u odmakloj fazi, pa ukoliko Proleter sa iskusnim fudbalerom pronađe ‘zajednički jezik’, ozvaničenje saradnje moglo bi da se desi već danas.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Partizan v Proleter
Aleksandar Andrejevic
Beograd, 21.11.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Andrejević ima bogat fudbalski dosije, pošto je tokom karijere branio boje OFK Mladenovca, Čukaričkog, Pribrama, Donjeg Srema, Proletera i Gvangžua.

Vredi pomenuti da je Andrejević u januaru 2021. dobio poziv vršioca dužnosti selektora, Ilije Stolice, za učešće na turneji reprezentacije Srbije, sastavljene pretežno od fudbalera iz domaće Superlige. Debitovao je krajem istog meseca na prijateljskom susretu sa Panamom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter