2
Domaći fudbal

FOTO: Hotsport.rs

ČUVENI SPORTSKI RADNICI GLEDAJU PROTELER: Legendarni as Partizana uz Novosađane u Antaliji, tu je skaut Moskvoljana i još brojna poznata lica! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 14:42

Drugu utakmicu na pripremama u Turskoj Proleter je odigrao protiv ekipe koja zauzima 9. mesto u Prvoj ligi Kazahstana.

Trener Dušan Bajić izveo je kombinovan sastav i plan je da jedna grupa igrača odigra 60 minuta a druga 30.

Utakmicu su počeli sledeći igrači: Filip Nović, Nebojša Skopljak, Aleksandar Tanasin, Nikola Marjanović, Jovan Ilić, David Dunđerski, Stefan Mihajlović, Strahinja Stojanović, Veljko Ilić, Matija Gluščević.

Foto: Jelena Grlić

U nastavku su šansu dobili: Luka Lijeskić, Milošević, Mitrović, B.Jovanović, Kojić, Tomović, Ninković, Kun, Mladenović i M. Jovanović.

Po prijatnom vremenu, na prelepom kompleksu terena Titanik, meč Proletera privukao je veliki broj menadžera i sportskih radnika kako iz Srbije tako i iz inostranstva.

Foto: Jelena Grlić

Prisutni su bili Danko Lazović, menadžeri Milan Kačar, Nemanja Tubić, skaut Dinama iz Moskve Jovan Tanasijević, Slavko Perović sportski direktor Radničkog iz Kragujevca, Ljubiša Dunđerski iz Vojvodine.

Foto: Jelena Grlić

U 37. minutu ekipa iz Kazahstana koristi smušenost odbrane Proletera i iz gužve u petercu sprovode loptu iza leđa golmana Novića, 1:0. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

U 60. minutu šansu su dobili svih 11 igrača sa klupe, videli smo bolji igru Proletera ali bez izglednijih šansi za pogodak.

U 74. minutu korner za Proleter izvodi Nikola Ninković i pogadja Veljka Mladenovića koji iz poluvoleja spušta loptu u mrežu za 1:1.

Nakon gola Proleter je preuzeo inicijativu, a Džigi Ninković je sa par poteza pokazao svoju klasu i zbog čega je svojevremeno važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera u svojoj generaciji. Ipak, do kraja utakmice rezultat se nije menjao.

0
0

2 Komentara

  1. Ono, kad sportski direktor FK Vojvodine dođe da gleda svog sina čiji je dolazak u gradskog rivala pogurao, a društvo mu prave takođe nekadašnji igrači istog kluba sa sve poznatim i manje poznatim prisutnicima iz ostalih klubova domaćih i stranih.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter