0
Atletika

FOTO: Screenshot

BOLT OTVORIO DUŠU: ‘Olimpijske igre u Pekingu su mi promenile život za 30 sekundi!’

Objavljeno: 28.01.22 u 16:23

Došao je tiho i ušao u legendu!

Jedan od najboljih olimpijaca svih vremena – Jusein Bolt prisetio se Olimpijskih igrama u Pekingu, kada je ‘zaludao’ čitavu planetu.. Povod za ovaj razgovor bile su nadolazeće zimske Olimpijske igre koje se održavaju upravo u Pekingu.

‘Peking je mesto gde se sve promenilo za mene. I dalje se sećam detalja velikih trka. To će uvek biti posebna uspomena. Tu je sve počelo. Te Olimpijske igre u Pekingu su promenile moj život za manje od 30 sekundi. Navijači i energija u ‘Ptičjem gnezdu’ su bili sjajni. Još ne znam koliko će sportista predstavljati Jamajku na ovim Igrama, ali znam kako će se oni osećati. Ne postoji ništa što može da se uporedi sa ulaskom na olimpijski stadion i sa tom energijom publike.’ – rekao je Bolt i dodao:

‘Ja sam iz Jamajke, nemam iskustva u zimskim sportovima. Ne volim hladno vreme. Osim atletike, jedini sport koji sam igrao je bio kriket, i malo fudbala. Zimske olimpijske igre obično su mi izmicale. Ali želim da vidim ono što će se dogoditi u Pekingu sledećeg meseca.’ – zaključio je legendarni Bolt.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter