0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - DECEMBER 11: Angel Di Maria (R) of Paris Saint-Germain in action during the UEFA Champions League Group C match between Red Star Belgrade and Paris Saint-Germain at Rajko Mitic Stadium on December 11, 2018 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

ARGENTINAC PODSETIO NA NAJBOLJE DANE: Pogledajte čaroliju kojom je Di Marija ‘načeo’ Čile! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 20:49

Odlučujući pogodak delo je Lautara Martineza!

Fudbalska reprezentacija Čilea ugostila je selekciju Argentine, u okviru kvalifikacija za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Utakmica je odigrana u noći između četvrtka i petka, u  Kalami, a završena je rezultatom 1:2 u korist gostujućeg sastava. Četa trenera Skalonija obezbedila je plasman na prestižno takmičenje.

Potez koji je obeležio utakmicu viđen je u 10. minutu. Anhel Di Marija napravio je solo prodor u svom stilu po desnom boku, a onda je majstorijom iz velike udaljenosti savladao iskusnog Klaudija Brava. Argentinac je obeležio utakmicu u Čileu i tako podsetio na najbolje dane u svojoj karijeri, kada je u dresu Real Madrida bio nerešiv zadatak za defanzivce širom planete.

Uspeo je domaćin da izjednači već u 21. minutu. Mrežu Argentine zatresao je napadač Blekburna, Ben Brereton.

Pitanje pobednika rešeno je u prvom poluvremenu. Gol koji je doneo trijumf plavo-belima delo je Lautara Martineza. Jedan od najboljih ofanzivaca u Seriji A, pogodio je za tri boda u 34. minutu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter