1
Evropske lige

FOTO: Screenshot

TORINO SE ‘ZAPALIO’: Navijači u transu, Dušan Vlahović je konačno stigao i to samo zbog dobro poznatog razloga! (VIDEO)

Objavljeno: 28.01.22 u 10:24

Stigao je u Torino.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović stigao je konačno u Torino, i to samo iz jednog razloga – da potpiše ugovor sa Juventusom.

Ispred trening centra slavnog velikana srpskog asa dočekao je veliki broj novinara, fotoreportera kao i navijača koji su želeli da se fotografišu sa mladom zvezdom evropskog i svetskog fudbala.


Vlahović će u novom klubu nositi broj 28 a godišnje će zarađivati sedam miliona evra.

Čelnici Juventusa su na ime obeštećenja platili 75 miliona evra, što znači u prevodu, da je Vlahović oborio rekord u transferima srpskih fudbalera. Do sada, taj rekord je bio u ruka Luke Jovića, kada je 2019. godine Real Madrid za njega izdvojio sumu od 60.000.000 evra.

Podsetimo, danima, nedeljama, mesecima unazad intenzivno se govori o srpskom asu – Dušanu Vlahoviću, momku koji je svojim fudbalskim umećem zasenio ceo svet. On se dovodio u ‘vezu’ sa brojnim evropskim gigantima, ali toj priči je konačno došao kraj, pošto je novi klub našeg napadača – Juventus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter