1
Evroliga

from left Dragan Milosavljevic Vanja Marinkovic Branko Lazic Nikola Kalinic Filip Petrusev Boban Marjanovic Kosarka-Srbija v Meksiko-Prijateljski mec Beograd, 06.23.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA SPREMILA ODGOVOR NA PARTIZANOVO POJAČANJE: Reprezentativac napušta klub i dolazi u Beograd?!

Objavljeno: 27.01.22 u 20:12

Mnogo bi značio crveno-belima.

Deluje da je svima očigledno da Filip Petrušev nema tretman kakav zaslužuje u ekipi Anadolu Efesa koja je aktuelni evropski šampion, pa je njegov odlazak gotovo izvestan. To je potvrdio portal Telesport, koji navodi da Ergin Ataman nije zadovoljan, pre svega Filipovom doprinosu u defanzivi, pa bi srpski reprezentativac mogao da postane slobodan igrač.

Isti portal navodi da je glavni kandidat za njegov potpis Crvena zvezda, koja se i tokom leta pominjala kao potencijalna destinacija za Petruševa. Pored crveno-belih, jedni od glavnih kandidata bili su i crno-beli, ali od toga očigledno nije bilo ništa.

Filip Petrusev Partizan – EFES prijateljska i oprostaj Novica Velickovic, Beograd,Srbija 16.9.2021. Belgrade Serbia foto: Marko Djokovic/STARSPORT

Petrušev je pojačao Efes gde je za nešto manje od 10 minuta prosečno beleži 5.6 poena i blizu 2 skoka. Sigurno je da ni sam srpski centar nije zadovoljan minutažom koju dobija, jer traži odskočnu dasku za NBA ligu.

Sa druge strane, Zvezda već duže vreme ima deficit na poziciji centra, čemu govori i činjenica da je ugovor sa Majkom Cirbesom potpisan prvo do kraja kalendarske 2021. godine, a potom i do kraja januara. Predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je najavio da će crveno-beli tražiti pojačanje na poziciji 5, ali da neće žuriti, samo da bi doveli igrača.

Ipak, ono što predstavlja problem jeste pravilo da Petrušev ne bi mogao da nastupa u Evroligi, jer je rok za takve transfere prošao.

0
0

1 Komentara

  1. Taj sve igrače šalje u zvezdu , buducnost, preko, samo ne u Partizan. Vecina tih igrača su notorni Partizanovci, ali zalud ne da zvezdaš, crnogorac

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter