0
Evroliga

from left Austin Hollins Nate Walters Nikola Ivanovic Ognjen Kuzmic and Stefan Lazarevic Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

ZVEZDA IMA MINIMALNU PREDNOST NA POLUVREMENU: Gledamo jedan od najzanimljivijih bratskih derbija do sada!

Objavljeno: 27.01.22 u 20:51

Odlična predstava u Pireju.

Košarkaši Crvene zvezde u 23. kolu Evrolige gostuju bratskom Olimpijakosu, a nakon prvih 20 mintua rezultat je 36:37. Počeli su crveno-beli agresivno, u ritmu koji forsiraju čitave sezone.

Nakon Voltersovih poena, i Dobrićevog koša uz faul, izabranici Dejana Radonjića poveli su sa 10:12. Nakon ulaska Ivanovića, Cirbesa i Holinsa, ta prednost je povećana na čak +10 (10:20) u ranoj fazi meča.

Ipak, do kraja prve deonice, domaći su se potpuno vratili u meč. Kalinić je napravio faul u napadu, Cirbes je bio duže od 3 sekunde u reketu, dok je Vezenkov na drugoj strani postigao trojku. Na kraju prve četvrtine bilo je 21:22.

U drugoj deonici gledali smo rezultatsku klackalicu. Olimpijakos je poveo sa 26:24, ali je Mitrović pogodio sa niskog posta, potom je nad Kalinićem napravljen nesportski faul, što su sudije potvrdile nakon gledanja snimka. Samim tim, crveno-beli su opet poveli 26:29.

Na 3 minuta do poluvremena Zvezda je vodila 31:33, a zatim je pogodio Vajt. na drugoj strani brzo je odgovorio Slukas koji je iznudio faul Voltersa i pogodio uprkos kontaktu. Na samom kraju deonice, Vajt nijeu uspeo da zakuca, a koš Fola je poništen zbog isteka vremena.

OLIMPIJAKOS: Vezenkov 12 poena, Dorsi 6 poena

ZVEZDA: Volters i Dobrić po 7 poena, Vajt 6 poena

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter