0
Evroliga

VIŠE NISU FAKTOR: Šampion opet na negativnom skoru, Micić imao čak sedam izgubljenih lopti! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 20:25

Šampion Evrolige se baš muči ove sezone

Košarkaši Efesa su upisali još jedan poraz, treći u poslednje četiri utakmice, ovaj put u Sankt Peterburgu od domaćeg Zenita rezultatom 76:67. Prvo poluvreme je prošlo u egalu, obe ekipe su se konstantno smenjivale u vođstvu, a Zenit je sa minimalnom prednosti otišao na poluvreme. Ipak treći period je presudio utakmicu jer su izabranici Ergina Atamana ubacili samo 6 poena za celu četvrtinu i tako omogućili Rusima da se odlepe i do kraja manje više održavaju razliku.

Najbolji u redovima tima iz Rusije bio je Aleks Pojtres koji je ubacio 21 poen i uhvatio 9 skokova, uz 9/12 iz igre za ukupan indeks od 27. U ekipi Ćavija Paskvala još su se istakli Bili Beron sa 13 poena i 5 asistencija, dok je Džordan Miki ubacio 15 poena.

Za goste iz Istanbula tradicionalno je bio Vasa Micić koji je ubacio 22 poena uz solidan šut iz igre, na to je dodao još 6 skokova i tri asistencije, a pratio ga je Kruno Simon sa 17 poena. Micić je izgubio 7 lopti na ovom susretu, polovinu ukupnog broja svoje ekipe, a važno je napomenuti da za Efes nije nastupao jedan od najboljih igrača Evrolige Šejn Larkin.

Zenit je na četvrtom mestu sa skorom 13-7, a Efes se nalazi na poslednjoj poziciji koja vodi u plej of sa skorom od 10 pobeda i 11 poraza koliko imaju Monako i Bajern koji zauzimaju deveto i deseto mesto.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter