0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

SADA JE I ZVANIČNO: Fejsa potpisao ugovor sa Partizanom, Vazura sija od sreće! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.22 u 08:25

FK Partizan je dobio prvo pojačanje u januarskom prelaznom roku!

Bivši igrač Olimpijakosa, Benfike, Alavesa, Al Ahila, Ljubomir Fejsa i zvanično je postao novi član FK Partizan.

Na aerodromu, u prisustvu generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazure, Fejsa je potpisao ugovor na godinu i po dana sa crno-belima. On će u Partizanu nositi broj sa brojem 15.

FOTO: FK Partizan

Generalni direktor crno-belih Miloš Vazura ne krije zadovoljstvo zbog ovog transfera.

Izuzetno smo zadovoljni što je Ljubomir Fejsa prihvatio poziv iz Partizana, odnosno poziv da se vrati svojoj kući posle toliko godina u inostranstvu. Nije bilo lako angažovati ga, jer se radi o igraču sa izuzetnom karijerom, trofejnom šampionu, koji je postizao uspehe gde god da je igrao. Posao nam je oteževala i činjenica da je slobodan na tržištu i da nismo jedini klub koji mu je poslao zvaničnu ponudu, ali je naš stručni štab insistirao da baš on bude taj koga ćemo dovesti, jer se po svim parametrima uklapao u želje trenera Aleksadra Stanojevića. Učinili smo sve da ga vratimo njegovoj kući, imali i veliko razumevanje samog igrača čija je velika želja, i pored mnogo unosnijih ponuda drugih kluova, takođe bila od velike važnosti. Verujemo da će Fejsa svojim izuzetnim kvalitetom, iskustvom i profesionalizmom značajno doprineti u dometima i ciljevima tima, pre svega osvajaju šampionske titule i važnim mečevima u Ligi konferecija – kaže Miloš Vazura.

Podsetimo, Fejsa je 2008. godine prvi put došao u Humsku ulicu, na insistiranje tadašnjeg sportskog direktora Ivana Tomića. Sa ‘parnim valjkom’ potpisao je petogodišnji ugovor, a crno-beli su tada iskeširali neverovatnih 1.200.000 evra. Sa Partizanom, Fejsa je osvojio tri titule prvaka Srbije kao i dva trofeja u kupu Srbije.

FOTO: FK Partizan

A aprilu 2010. godine, na prijateljskoj utakmici reprezentacija Srbije i Japana Fejsa je povredio prednje ukrštene ligamente, zbog čega je bio na pauzi dužoj godinu dana, i tada je čelnicima Partizana bilo jasno da će doći do rastanka. U junu 20111. godine potpisuje trogodišnju ugovor sa Olimpijakosom, u kom je odigrao svega 20 utakmica, zbog problema sa povredama.

U toku današnjeg dana, Ljubomir Fejsa pridružiče se ekipi Aleksandra Stanojevića na drugom delu priprema u Beleku, Antalija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter