0
Evroliga

Head coach Dejan Radonjic and Nikola Kalinic Euroleague - Season 2021-2022 - Crvena Zvezda v Alba Berlin Beograd, 22.10.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

RADONJIĆ I IGRAČI SVESNI VAŽNOSTI TRIJUMFA PROTIV OLIMPIJAKOSA: Imali smo teške poraze, ali ćemo nastaviti da se borimo za TOP 8!

Objavljeno: 27.01.22 u 22:52

Zasluženo su slavili.

Košarkaši Crvene zvezde su naneli prvi evroligaški poraz Olimpijakosu u Grčkoj. Beogradski crveno-beli su slavili rezultatom 72:76, a nakon ovog susreta trener Zvezde Dejan Radonjić, rekao je da je njegov tim odigrao dobar meč i da je ovo velika pobeda u ovom trenutku.

Čestitam igračima na pobedi, naročito u ovom momentu, ovo je velika pobeda za nas. Odigrali smo dobro utakmicu, odbrana je bila dobra, u drugom poluvremenu i više od toga. Odluke koje smo donosili u napadu bile su mnogo bolje nego u prvom poluvremenu, kao što sam rekao, velika pobeda za nas, naročito u ovom trenutku, istakao je Radonjić.

Ognjen Dobrić i Nikola Kalinić imali su zapažene uloge danas. Obojica su se složila u rečima da je presudila velika borba, a Kalinić je zaključio da će Zvezda nastaviti da se bori za TOP 8.

– Ključ je bila naša velika borba, odigrali smo odličnu odbranu u drugom poluvremenu i mislim da je to bio ključ pobede, rekao je Ognjen Dobrić.

– Uvek je zadovoljstvo igrati protiv velikih timova, igrali smo dobro, borili smo se, igrali smo fizičku, jaku utakmicu i na kraju pobedili. Imali smo teške poraze, bitna bacanja, šuteve, ali nastavićemo da se borimo za mesto koje vodi u plej-of, zaključio je Kalinić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter