0
Fudbal

FOTO: Twitter/Screenshot

RADIO JE ŠTA JE HTEO: Prvi fudbalski koraci srpskog asa, bukvalno se poigravao sa vršnjacima – pogledajte snimak koji je obišao čitav svet! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 13:07

Još tada se moglo naslutiti o kakvom talentu se radi.

Srpski reprezentativac Dušan Vlahović opčinio je čitav svet svojim fudbalskim umećem, a sada se pojavio snimak koji je nastao pre više od deset godina, na kome se vide prvi fudbalski koraci našeg golgetera.

I tada se moglo naslutiti da ovaj momak ima neverovatan potencijal, i da je pred njim velika i uspešna fudbalska karijera, pošto je tada po ‘balonima’ širom Beograda bio previše dominantan u odnosu na vršnjake.

Nedavno je odjeknula vest da će Vlahović karijeru nastaviti u Juventusu, i time postati najskuplji srpski igrač ikada. Podsetimo, Fiorentina je rekla ‘da’ upornim čelnicima ‘Stare dame’, a cifra oko koje su se dogovorili, iznosi 67.000.000 evra. To nije sve, na račun ‘ljubičastih’ leći će još dodatnih 3.000.000 kroz razne bonuse.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter