1
Domaći fudbal

Foto: Jelena Grlić

PROLETER JE SVE JAČI: Ekipi sa Slane Bare pridružio se iskusni fudbaler koji je sa Partizanom igrao Ligu šampiona! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 11:07

Proleter ne staje!

Marko Jovanović, bivši defanzivac Partizana je novo pojačanje novosadskog tima.

Četvrtog dana priprema u Antaliji ekipi Proletera se priključio Marko Jovanović (33. godine) koji je protekle dve sezone proveo u Borcu iz Banjaluke, dok je pre toga nastupao za Voždovac, Larisu, Vislu Krakov i Partizan.

On je za veoma kratko vreme ‘kupio’ navijače Borca, zahvaljujući svojom borbenom igrom, a za tim iz Banjaluke odigrao je 59 mečeva, dok se tri puta upisao u strelce.

Banjalučki Borac je ove godine igrao i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali je eliminasan od Kluža. Banjalučani su prvi meč izgubili sa 3:1 u Rumuniji, nakon regularnog toka revanša je bilo 2:0, ali kako je ukinuto pravilo pogotka u gostima, Borac tada nije obezbedio plasman u narednu rundu takmičenja.

Fudbal, Champions league,Group H season 2010/2011.Partizan Vs. Arsenal.Marouana Chamakh, left and Marko Jovanovic.Beograd, 29.09.2010..foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Jovanović će svojim dolaskom pojačati konkurenciju u zadnjoj liniji tima sa Slane Bare, a ugovor je potpisan do januara 2023. godine.

Podsetimo, Jovanović je čitav omladiski staž proveo u Humskoj ulici, da bi potom bio i prekomandovan u prvi tim, a sa crno-belima je osvojio četiri šampionske titule, četiri Kupa Srbije, a vredi pomenuti i da je igrao u grupnoj fazi Lige šampiona 2010. godine.

0
0

1 Komentara

  1. Od najmladje ekipe u ligi postace najstarija sa prosekom 30g . Ako nisi brz danas nema fudbala ovd se pravi ekipa veterana..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter