0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

PARTIZANOVE NAVIJAČE MUČI JEDNA STVAR IZ TRISTANOVOG UGOVORA: Real Madrid se obezbedio – da li je ovo pošteno?!

Objavljeno: 27.01.22 u 21:31

Deluje da su zalužili ovo.

Danas u toku dana KK Partizan je dobio novo pojačanje – sigurno za duže staze. Dres crno-belih će obući doskorašnji košarkaš Reala iz Madrida mladi Tristan Vukčević, koji je sa najtrofejnijim srpskim klubom potpisao višegodišnji ugovor.

Kraljevski klub je popunio značajan bropj mesta na njegovoj poziciji, pa je 17-godišnji košarkaš Partizan video kao idealnu destinaciju za razvoj. Ipak, Madriđani su se odlično obezbedili, čemu svedoči jedna klauzula u ugovoru.

U slučaju da Vukčević obezbedi ugovor u NBA ligi, novac od klauzule biće isplaćen Realu, a ne Partizanu, javila je španska televizija Movistar. Deluje i da je ovo najpošteniji ishod, jer je ipak španski klub uz Olimpijakos najviše učestvovao u razvoju mladog košarkaša.

Vukčević je počeo karijeru u redovima grčkih crveno-belih, dok je 2018. prešao u U16 ekipu Reala. Sa Madriđanima je osvojio i turnir Evrolige za košarkaše mlađe od 18 godina. Tu je prosečno beležio 16 poena, 3.8 skokova i 1.3 aisstenciju po utakmici.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter