0
Domaći fudbal

Fudbal-Super League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v Macva Aleksandar Katai (C) celebrates after scoring a goal with Slavoljub Srnic Marko Gobeljic Aleksa Vukanovic (L) Beograd, 11.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAPADAČ BLIZU NOVOG KLUBA: Izbacili Zvezdu iz kvalifikacija, sada žele njenog bivšeg fudbalera! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 21:14

Neće krilni napadač dugo biti bez angažmana

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde, Aleksa Vukanović, jedna je od želja kiparske Omonije u ovom prelaznom roku javljaju tamošnji mediji. Šampion Kipra je poslao ponudu Vukanoviću i sada se čeka njegov odgovor prenosi Goal.com sa ostvra u Mediteranu. Tamo takođe nastupa i bivši igrač Partizana, Marko Šćepović, koji je ‘Kraljicu’ vodio do titule prošle sezone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksa Vukanovic (@alexis_ale92)

Napadač je ranije ove zime napustio redove srpskog šampiona i ima slobodan izbor u biranju nove sredine, a zainteresovan je upravo tim koji je nakon penala eliminisao Zvezdu 2020. godine. Omonija je četvrta u šampionatu i deluje kao da je odustala od borbe za titulu, a najveći problem joj je efikasnost jer su do sada postigli samo 20 golova na 18 utakmica u prvenstvu.

Momak iz Bačke Palanke je pre Zvezde nastupao za OFK Bačku, Čelarevo i Napredak iz Kruševca, dok je u crveno-belom dresu, koji je nosio od 2019, postigao 14 golova, uključujući i onaj protiv Jang Bojsa u Beogradu kojima je svoj tim odveo u grupnu fazu Lige šampiona drugi put za redom. U Beogradu je takođe osvojio tri uzastopne titule šampiona Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter