0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Bonus kvote na derbiju Belgije

Objavljeno: 27.01.22 u 12:21

Dok se čekaju četvrtfinala u Africi, okrenućemo se nakratko kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo gde u još par federacija nije sve odlučeno, ali isto tako i košarkaškoj Evroligi i derbiju belgijskog šampionata.

Danas je evropska sportska pažnja usmerena u Briž i za najjači meč dana stavili smo Bonus kvote.

Club Brugge– Royale Union SG   1 B (2.17)

Derbi belgijskog šampionata može da nam donese odgovore na mnoga pitanja, već u ovoj fazi prvenstva. Tim Rojal junion iz Brisela je vodeći u tabeli i ima devet bodova više od drugoplasiranog Klub Briža i u slučaju pobede danas, smeši nam se potencijalno nezanimljivo prvenstvo jer će svim ekipama biti veoma teško da sustignu tim koji smo nekada znali kao Sent Žil. U prvom delu šampionata Klub Briž je slavio u gostima sa 1:0 pa se svi nadamo da može do novog podviga u derbiju i da belgijski šampionat ostane zanimljiv kao i svih sezona unazad.

Honduras– Canada X2&1-3 (1.80)

Kanađani su vodeći na tabeli kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i gotovo sigurno će se naći u Kataru, ali ostalo je još nekoliko utakmica do potvrde uspeha. Honduras je poslednji na tabeli, sa samo tri boda iz osam mečeva, ali još nije osetio slast pobede. Kanađani su veliki favoriti, ali treba znati da ovog vikenda igraju i sa Amerikancima pa će se sigurno čuvati za taj meč na kom moraju da se pokažu. Ipak, pobeda Hondurasa bila bi prvorazredno iznenađenje.

Chile– Argentina 1X&2+ (2.13)

Argentinci su odavno obezbedili plasman na Svetsko prvenstvo pa do kraja mogu da igraju bez pritiska, ali presija je na Čileu koji se sa Peruom i Kolumbijom bori za preostalo četvrto mesto ili peto koje vodi u baraž. Čileanci u poslednja četiri meča imaju tri pobede i žele da nastave u istom ritmu sve do Katara, ali gaučosi su uz Brazil jedina neporažena reprezentacija i biće jako teško, ali gotovo je sigurno da Argentinci neće nastupiti u kompletnom sastavu.

Zenit– Anadolu Efes H1 (2.5)(1.80)

Zenit i Efes nalaze se u gornjoj polovini tabele Evrolige i ako sve prođe prema očekivanjima, gledaćemo ih u četvrtfinalu. Zenit ima 12 pobeda i sedam poraza dok je Efes na polovičan učinak (10-10) i kao aktuelni šampion Evrope prosto mora da se nađe u plej-ofu. Efes je poznat kao ekipa koja igra na koš više pa će im Zenit prijati jer gaji sličan stil igre, a zbog malog pritiska pobede, tim iz Istanbula je favorit, iako u sastavu neće biti Larkina. U prvom delu sezone Zenit je slavio u Turskoj sa 90:79 pa je i prava prilika za revanš.

*kvote su podložne promenama

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter