1
Domaći fudbal

Uros Kabic Vojvodina - Panevezis Panevezys UEFA UECL Europa Conference League 29.7.2021. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ITALIJANI ŽELE JOŠ JEDNOG SRBINA: Biser Vojvodine na meti kluba iz Serije A

Objavljeno: 27.01.22 u 16:59

Igrač Vojvodine bi mogao da krene stopama Marka Lazetića.

Nakon što je napadač napustio Srbiju i otisnuo se put Italije, gde je potpisao za Milan, u Seriju A bi mogao da stigne i Uroš Kabić. Za njega je interesovanje pokazao Torino. Kako navodi tamošnji portal ‘TorinaGranata’, klub je kontaktirao skauta Alberta Kavanjisa, skauta koji je specijalizovan za Balkan.

– Fizički je normalne građe, tehnički dobar, brz, spretan u igri jedan na jedan. Pouzdan igrač, koji bi mogao lepo da se uklopi u timove kakvi su Torino ili Venecija. Imamo sada mnogo srpskih fudbalera sa dobrim karakteristikama u Italiji, ocenio je Kavanjis.

0
0

1 Komentara

  1. Ako ovo uradi UO FKV, što je vrlo verovatno; onda više neće imati šta se kaže. Vojvodina još od SMS-a nije imala ovakvog igrača. Sa obe noge uvek u utakmici, daje 110% grize „kao mator“. Šteta je što je bio povređen, jer stvarno je biser čuvene akademije „Ilija Pantelić“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter