0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI U EPIZODI ‘PASOM DO GOLA’: Zvezda odradila još jedan trening, danas je fokus bio na taktici! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.22 u 13:33

Nakon treninga oporavka i slobodnog popodneva juče, fudbaleri Crvene zvezde su danas nastavili sa uobičajenim radom i dva treninga dnevno.

Iako su prethodna dva jutra bila snežna, ovog puta fudbalere dočekao je suncem okupan teren sportskog centra „Kalista“, gde su oni od 11 časova po lokalnom vremenu u trajanju nešto više od 60 minuta odradili jutarnji trening.

FOTO: FK Crvena zvezda

Imali su prvotimci Crvene zvezde priliku da „razbude“ mišiće naravno, pod budnim okom kondicionog trenera Federika Panonćinija, s obzirom na to da je zagrevanje i ovog puta podrazumevalo koriščenje raznih rekvizita. Tu su bile elastične trake, balans lopte i tegovi, a fudbaleri su odradili vežbe snage.

Po završetku tog dela preselili su se na teren. Podelili su se u dve grupe i rasporedili po postavljenim manekenima. Momci su imali zadatak da uvežbavaju pas igru uz dva dodira. Potom je šef stručnog štaba Dejan Stanković podelio ekipu na crvene i bele i kroz igru na dva improvizovana gola sastavljena od štapova radili su na taktici.

FOTO: FK Crvena zvezda

Veći deo treninga protekao je u taktičkom delu. Vidno umorni igrači uspeli su za sam kraj da izdrže i istrčavanje čitave dužine terena uz promene ritma. Crveno-bele očekuje kratak odmor, a već u poslepodnevnim časovima odradiće i drugi trening danas.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter