0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

CEO SVET MU SE SMEJE: Dembeleov menadžer pokušao ‘najglupljim trikom ikada’ da svom klijentu obezbedi novi ugovor u Barsi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 10:48

Saga oko Usmana Dembelea još uvek traje.

Jaunarski prelazni rok završava se za četiri dana, a šta će biti sa Usmanom Dembeleom još uvek se ne zna. Pošto je postavio nerealne uslove Barseloni, čelnici velikana sa ‘Kamp Noua’ poručuli su francuskom fudbaleru da slobodno može da pronađe novi klub.

Musa Sisoko, menadžer mladog igrača, daje sve od sebe kako bi svom ‘klijentu’ obezbedio novi ugovor. On je tokom dana stigao u Barselonu kako bi se ponovo sastao sa čelnicima kluba, i čim je sleteo na aerodrom, napravio je ogroman haos. Naime, on je baš ‘slučajno’ izvadio telefon pred novinarima, a na ekranu se pojavio poziv sportskog direktora Pari Sen Žermena, Leonarda.

Možemo zaključiti da je Sisoko i više nego ‘jeftinim trikom’ pokušao da ubedi Barselonu da produži ugovor sa Dembeleom, pošto njegovog klijenta navodno traže i ostali evropski velikani.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter