0
Domaći fudbal

Fudbal Jelen super league season 2013-2014 Partizan v Crvena Zvezda Goalkeeper Milan Lukac (R) save the penalty shoot (Penal) from Nikola Mijailovic Beograd, 04.26.2014. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

‘CELA TA SEZONA JE BILA SPECIFIČNA’: Lukač se prisetio čuvenih penala, smatra da je tada proradio inat a tek da vidite šta je njegova talija! (VIDEO)

Objavljeno: 27.01.22 u 10:21

Svim Grobarima su u sećanju ostali penali sa 146. „večitog derbija“ koje je bravurozno odbranio golman Partizana, Milan Lukač.

Lukač se tokom priprema u Turskoj, a kroz razgovor za zvanični Jutjub kanal FK Partizan, prisetio detalja iz svoje karijere, kako iz prvog mandata u klubu iz Humske, u kome je bio od 2013. do 2015. godine.

Zanimljivo je da je u prvoj prijateljskoj utakmici protiv Tikveša u Beleku, Lukač nosio kostobrane stare 17 godina, a te iste je i nosio na 146. večitom derbiju kada je odbranio dva penala.

– To su kostobrani od mojih samih početaka, dobio sam ih sa 19 godina i sa mnom su do dan danas. Sa cimerom sam pričao o tome, mislim da je to moja talija – rekao je Lukač za klupski sajt.

Ne postoji navijač Partizana koji se ne seća legendarnog večitog derbija, kada je Lukač majstorskim bravurama sačuvao svoj gol.

Stalno mi taj snimak ‘izleti’ negde, pa ga rado pogledam. Naježim se svaki put kad ga vidim, nosim jako lepa iskustva sa tog derbija – kazao je iskusni golman i potom dodao:

– Cela ta sezona je bila specifična, na polusezoni smo imali +1 u odnosu nad Zvezdu. Potom smo kiksnuli protiv Novog Pazara, a Zvezda je vezala 15-16 uzastopnih pobeda. Onda je došao na red taj derbi, a ja kao i ceo tim imao je inat da pokaže da smo bolji tim u odnosu nad večitog rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter