0
Domaći fudbal

Foto: Strarsport

VELIKO POJAČANJE: Partizan vraća vezistu posle 11 godina!

Objavljeno: 26.01.22 u 21:20

Crno-beli blizu još jednog posla!

Posle više od jedne decenije karijere van Srbije, Ljubomir Fejsa se vraća u Partizan. Kako navodi portal ‘Telegraf’ on je prihvatio potpisao ugovor na godinu i po dana, a već bi sutra trebalo da se priključi Partizanovim pripremama. Fejsa stiže kao slobodan igrač, a kao zamena za odlazak za Aleksandra Šćekića.

Fejsa je odbio neke ponude, pre svih Astane, kako bi se vratio u Humsku. Defanzivni vezni je počeo da se fudbalom bavi u Vrbasu, da bi potom prešao u Hajduk iz Kule, pa Partizan 2008. godine za 1.2 miliona evra. Tri sezone je bio u Humskoj, a onda slede selidbe u Olimpijakos, Benfiku, Alaves i Ahli.

Fudbal Football – UEFA Nations League Group Stage – League C – Group 4
Serbia Team Practice & Press
Ljubomir Fejsa
Beograd, 16.11.2018.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

U prvom mandatu, Fejsa je sa Partizanom osvojio tri šampionata i dva nacionalna Kupa, sa Olipijakosom je imao identičan skor, a u Benfiki se čak pet puta okitio lovorom prvaka, dva puta je bio pobednik Kupa i tri puta Superkupa Portugalije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter