0
Evrokup

(190907) -- SHANGHAI, Sept. 7, 2019 (Xinhua) -- Henrik Rodl, head coach of Germany reacts during the group P match between Germany and Senegal at the 2019 FIBA World Cup in Shanghai, east China, on Sept. 7, 2019. (Xinhua/Ding Ting)

‘VELIKA POBEDA ZA NAS’: Trener domaćih oduševljen nakon pobede nad Partizanom!

Objavljeno: 26.01.22 u 08:51

Iskren je bio trener Turk Telekoma!

Partizan je poražen na gostovanju u Turskoj.. Rezultat je iznosio 85:71 u korist ekipe Turk Telekoma, a ovoj e bio treći porazu u okviru ovosezonskog Evrokupa za beogradske ‘crno-bele’. Zadovoljan nakon meča bio je Henrik Rodl, trener pobedničkog tima.

‘Moji igrači su igrali veoma, veoma žestoko, čestitam im. Dobro su se izborili sa pritiskom, a bilo ga je mnogo na ovom duelu. Igrali smo timski, a sada smo zdravi i kompletni, mislim da je to najbitnije. Ovo je velika pobeda za nas, ne pobeđuje se lider grupe svakog dana, ovo je poseban dan za nas. Mislim da imamo dobru šansu da prođemo u narednu fazu takmičenja.’ – rekao je Rodl!

Partizan u narednom kolu Evrokupa očekuje duel sa ekipom Huventuda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter