1
Košarka

Corey Walden (L) KC Rivers and Head coach Andrea Trinchieri Crvena Zvezda v FC Bayern Munich-Euroleague 2021/22 Beograd, 17.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

TRINKIJERIJU NE TREBA BIVŠI IGRAČ ZVEZDE: Raskinut je ugovor nakon samo 8 mečeva – sada ide u Kinu!

Objavljeno: 26.01.22 u 14:18

Vreme je za novo poglavlje u njegovoj karijeri.

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Kej Si Rivers, karijeru će nastaviti u Kini, nakon što je sporazumno raskinuo saradnju sa Bajernom iz Minhena. Pred kraj prošle sezone, bivši trener Partizana Andrea Trinkijeri, je nakon povrede Daruna Hilijarda bio primoran da nađe zamenu, pa je idealno rešenje za to bio Rivers.

Rivers je 2019. godine igrao u Crvenoj zvezdi, dok je u toku karijere igrao za veliki broj klubova, među kojima su Real Madrid, Panatinaikos, Žalgiris, Zenit… Pred start ove sezone, razni mediji su ga spominjali kao potencijalno rešenje Partizana, ali od tog transfera na kraju nije bilo ništa.

Rivers će sada karijeru nastaviti u Kini prema najavama pouzdanih novinara, ali ekipa u koju će otići još uvek nije poznata.

Sredinom decembra, Rivers je u razgovoru za Eurohoops pričao o najvećim evropskim derbijima, gde je grčki ipak svrstao ispred srpskog.

 

– Kada je u pitanju uzbuđenje i teatralnost, nema većeg i boljeg od grčkog derbija. To je najteži derbi koji možete da igrate, zbog atmosfere i navijača. Nema tu neke posebne pripreme, morate da budete mentalno spremni i da svom snagom idete na pobedu. Da se spremite za veliku borbu do samog kraja, počeo je Rivers tada i dodao:

– Navijači vam daju dodatnu energiju i motivaciju. Uvek je teško u grčkom derbiju, mora da bude dosta obezbeđenja. Ako možete da se izborite sa navijačima, biće to utakmica kao i svaka druga.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter