0
Domaći fudbal

Fudbal Linglong Super League Season 2021-2022 FK Novi Pazar v FK Radnik Surdulica Dragan Radojcic coach Novi Pazar 01.11.2021. foto: Irfan Licina/Starsportphoto ©

STRAŠNO POJAČANJE U NOVOM PAZARU: Fantastični golman za lakši put ka opstanku!

Objavljeno: 26.01.22 u 10:10

Prvi put u Srbiji!

Novi Pazar vodi grčevitu borbu za opstanak u Superligi Srbije, a kvalitetnim pojačanjima ove zime pokušava da sebi poveća šansu za ostvarenjem svojih želja. U tom stilu su nastavili i kada je reč o golmanskoj poziciji, a novi čuvar mreže Novog Pazara je Luka Kukić.

Reč je o momku koji je rodom iz Mostara, rođen je 1996. godine, a nikada ranije nije nastupao u klubovima na teritoriji Srbije. Svoju karijeru gradio je kroz omladinske kategorije Posušja i Imotskog, nakon čega je bio deo prvog tima Splita, Osijeka, Korone Kielc, Slobode iz Tuzle i sada Zrinjskog iz Mostara.

Upravo iz Zrinjskog Luka prelazi u redove Novog Pazara.. Ove polusezone je branio na 10 utakmica, a čak šest puta je svoju mrežu ostavio netaknutom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter