0
Kladionica

FOTO: MerkurXtip

MerkurXtip tiket dana: Mali i Island na svim tiketima!

Objavljeno: 26.01.22 u 12:06

Pripremili smo za vas najbolje parove.

Završava se osmina finala na Afričkom Kupu nacija i nije bilo puno iznenađenja, pa tako ne bi trebalo ni da ga bude na meču Malija i Ekvatorijalne Gvineje, a uz dobre mečeve iz Belgije i Škotske, danas predviđamo pobedu Islanda i manje golova na njihovom meču sa Crnom Gorom. Zato smatramo da ova dva tipa moraju danas da budu na svačijem tiketu.

Dva aktuelna šampionata ulaze u završnicu, a najbogatija ponuda za Afrički Kup nacija i Evropsko prvenstvo u rukometu je u MerkurXtip-u.

Mali – Equatorial Guinea 1 (1.60)

Poslednji meč osmine finala odigraće Mali i Ekvatorijalna Gvineja, a oba tima odigrala su sjajno takmičenje po grupama. Mali je osvojio sedam bodova, pobedama nad Tunisom i Mauritanijom, a nerešenim skorom sa Gambijom, dok je Ekvatorijalna Gvineja izgubila od Obale Slonovače, ali savladala Alžir i Sijera Leone. Zato se očekuje velika borba kvalitetnih reprezentacija, a pobednik će u četvrtfinalu na Senegal, prvog favorita za titulu.

Eupen – Standard GG&3+ (1.93)

Nekada veliki Standard i jedna od omiljenih ekipa u Srbiji ove sezone igra slabo i nalazi se na 14. mestu na tabeli sa samo šest bodova prednosti u odnosu na timove iz zone ispadanja. Eupen je dva mesta iznad, sa samo bodom više pa obema ekipama ovaj meč puno znači, pre svega zbog mirnije glave u nastavku šampionata. Eupen je u poslednjih pet mečeva u ligi osvojio samo bod, dok je Standard osvojio mršavih pet bodova. Poslednja dva međusobna duela dobio je tim iz Liježa, prošle sezone u gostima 4:0, a ove kod kuće rezultatom 1:0.

Hearts – Celtic 0-2 B (2.15)

Derbi Škotske privlači veliku pažnju, pre svega u iščekivanju hoće li Seltik ostati u korak sa Rendžersom koji mu beži četiri boda na prvom mestu. Harts je treći, ali ima devet bodova manje od drugoplasiranih „zeleno-belih“. Seltik je u seriji od 15 mečeva u ligi bez poraza, a upisao je 13 pobeda, dok se Harts lagano vraća u pobednički niz posle poraza od Rendžersa pre četiri kola. U prvom delu šampionata, Seltik je kod kuće pobedio Harts golom Furuhašija u 33. minutu, pa se ponovo očekuje malo golova na ovom veoma važnom meču za tim iz Glazgova.

Montenegro – Iceland Ukupno golova 55.5 manje (1.87)

Crna Gora je odavno izgubila šanse za plasman u polufinale, ali Island ima veliku šansu. Da bi ostrvljani prošli u polufinale, potrebno je da pobede Crnu Goru, a da Danska u derbiju pobedi Francusku. U tom slučaju „galski petlovi“ ostali bi kratkih rukava, ali je pitanje koliko će Danska biti angažovana jer je već obezbedila plasman među četiri najbolje. Island je treća najbolja odbrana, a Crna Gora je treća najlošija na šampionatu pa je negde realna pobeda Islanda, ali ne treba očekivati raspucavanje.

*kvote su podložne promenama

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter