0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

MEKINRO NAPRAVIO POREĐENJE KOJE SMO DUGO ČEKALI: Evo šta je rekao o Federeru, Novaku i Nadalu!

Objavljeno: 26.01.22 u 12:51

Otkrio je ko je njegov idol.

Legendarni američki teniser Džon Mekinro upitan je da prokomentariše temu koja je uvek aktuelna i da uporedi veliku trojku. On je to učinio po podlogama, ali je morao jednog posebno da izdvoji, što se Novakovim navijačima ni malo neće svideti.

– Rafael Nadal je najbolji na šljaci, Novak Đoković na betonu, a Rodžer Federer na travi. Ipak, kada su bili na vrhuncu snage, Federera je bilo najlepše gledati, istakao je Mekinro.

Po mnogima trka za najboljeg ikada i dalje traje, a biće završena nakon njihovih karijera, gde će osvojeni grend slemovi igrati presudnu ulogu. Ipak, ne treba se zadržati samo na tome, jer postoji i mnoštvo drugih parametara.

Za sam kraj, Mekinro je spomenuo još jednu tenisku legendu, otkrivši svog idola.

– Moj idol bio je i Rod Lejver, ali Rodžer… U svojim najboljim danima bio je unikatan i jedinstveno lepo iskustvo, zaključuje Mekinro.

Podsećamo, nakon sramne deportacije Novaka Đokovića iz Australije, sada Rafael Nadal ima priliku da osvoji svoj 21. grend slem i tako prestigne dvojicu najvećih rivala.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter