0
ATP

FOTO: Screenshot

MEDVEDEV PONOVO O NOVAKU: ‘Setio sam se njega i pomislio šta bi uradio’

Objavljeno: 26.01.22 u 16:52

Danijel Medvedev je posle pobede nad Feliksom Ože Alijasimom, na konferenciji za medije pomenuo Novaka Đokovića.

Ruski teniser je posle velike borba u pet setova istakao da na pitanje šta mu je bilo u glavi dok se suočavao sa meč loptom, a on je otkrio da je tada pomislio na Novaka Đokovića.

– Imao sam samopouzdanje. Pomislio sam šta bi najbolji teniseri sveta uradili da su na mom mestu. Ja sam takođe u njihovom društvu, ali još mlad i daleko od njih po Grend slem titulama. I kako sam skoro bio gotov, rekao sam sebi „samo budi kao Novak, pokaži mu da si bolji“. Nije radilo svaki put, on je imao i meč loptu, ja sam pogodio prvi set, mogao sam da promašim, da napravim duplu grešku i onda ne bi radilo i verovatno ne bih ni rekao ovo, ali ovoga puta je radilo.

To je prethodne rekao i na terenu, kada su mu navijači zviždali, a sada je upitan da prokomentariše njihovu reakciju.

– Oni su zviždali, ali opet, ja sam kao osoba iskren. Nekad ne mogu da pričam o svemu, nekada ne možete da kažete sve što mislite, ali ova reakcija… pokušao sam da budem iskren, da im kažem kako sam se osetio tokom meča. Ja volim iskrenost, rekao je Medvedev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter