0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

KONTE ISMEVAO PREMIJER LIGU: ‘Ovo prvi put vidim u životu’ – odmah mu stigao odgovor

Objavljeno: 26.01.22 u 20:20

Koronavirus pravi velike probleme Premijer ligi.

Zbog toga su česta odlaganja, a u želji da se stane na kraj tome, Premijer liga je odredila set pravila kada će moći da se odlažu utakmice. Od sada će klubovi morati da pokažu četiri pozitivna testa da bi utakmica bila odložena, a ovo pravilo će važiti od 5. februara i utakmice Barnli – Votford.

Ipak, ovo ne ukida staro pravilo, da utakmica može da se odigra ukoliko ekipa ima bar 13 igrača, pa je Premijer liga pokušala da razjasni stvari, da bi sprečila zloupotrebe kada korona nije razlog. Takva je situacija sa mečom Arsenala i Totenhema, jer su Tobdžije imale samo jedan slučaj korone, dok su ostali igrači bili na Afričkom kupu nacija. Zbog toga je Antonio Konte bio veoma ljut.

– Mislim da svi imamo veliki problem, a to je korona. Ali samo zbog te situacije možemo da odlažemo, ne zbog drugih. Iskreno, ovo je prvi put u životu da sam video takvu odluku, a imam malo iskustva u fudbalu, rekao je tada ljutiti Konte.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter