0
Domaći fudbal

Radoslav Batak Super liga Srbije, Crvena Zvezda - Radnicki Nis Superliga 24.10.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

KIKS NIŠLIJA: Radnički poražen na pripremama od Ružemberoka

Objavljeno: 26.01.22 u 16:25

Fudbaleri Radničkog poraženi su od slovačkog Ružemberoka rezultatom 2:1, u drugoj kontrolnoj utakmici na pripremama u turskom Beleku.

Nišlije su imale dobru proveru protiv trećeplasiranog tima slovačke lige i šampiona te zemlje iz 2006. godine. Šef stručnog štaba Radoslav Batak isprobao je nekoliko varijanti, imao je Radnički svoje prilike tokom ovog meča, ali na kraju su Slovaci zabeležili trijumf.

Prvo poluvreme završeno je bez golova, a Ružemberok je poveo u 56. minutu preko Bobčeka. Na 2:0 povisio je Domonkos u 80. minutu. Radnički je svoj pogodak postigao u 83. minutu, a strelac je bio ukrajinski napadač Pavlov, posle odličnog prodora i asistencije Tomića.

Radnički je ovaj susret počeo u sledećem sastavu: Dujmović, Aksentijević, Ćirković, Savić, Jamkam, Pejović, Kovačević, Arsić, Mitrović, Mićibući i Kasalica.

U drugom poluvremenu su igrali: Stevanović, Bjeličić, Pavlov, Mesarović, Ilić, Tomić, Spasić, Jovičić, Adamović i Bogdanović. Podsećamo da su izabranici Radoslava Bataka prvi kontrolni meč u Turskoj odigrali u nedelju, kada su remizirali sa poljskim Pjast Glivicama rezultatom 1:1.

Niški tim će odigrati još četiri meča u Turskoj. Sa bugarskim Spartakom iz Varne 29. januara, ruskim Himkijem 1. februara i ruskim Torpedom iz Moskve 4. februara. Generalna proba će biti 5. februara protiv kazahstanskog Kairata, učesnika grupne faze ovosezonske UEFA Lige Konferencija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter