0
Fudbal

FOTO: @RiverPlate

JURILO GA POLA EVROPE: Saga je napokon završena, fudbaler stiže u Englesku! (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.22 u 09:45

Proteklih nedelja se dosta pričalo o sudbini napadača

Ume Mančester Siti da dovede napadača direktno iz Južne Amerike što su pokazali na primeru Gabrijela Žesusa. Ume takođe Pep Gvardiola da prepozna i uklopni tačan deo u svoju slagalicu koji misli da mu treba, a pored toliko trofeja u toliko država, više niko ne sumnja u njega. Prošlih nekoliko nedelja se diskutovalo gde bi talentovani Argentinac, Hulijan Alvarez, trebalo da nastavi karijeru, a od sinoć, kako javlja uvek dobro informisani Fabricio Romano, nema nikakve dileme.

 

Alvarez je momak rođen u Kalčinu, Kordobi, provinciji koja se nalazi u centru Argentine. Celu svoju karijeru proveo je u River Plati, a najbolje se snalazi na poziciji centralnog napadača. Kako Romano prenosi, sve je već završeno, transfer se procenjuje na 18.500.000 i dvadesetjednogodišnjak će za ‘Građane’ biti vezan narednih 5 godina.

Za prvi tim Rivera Hulijan nastupa još od 2018. i sa njima je osvojio 6 trofeja uključujući Kopa Libertadores 2018. kao i argentinsku Primeru prošle godine. Takođe je letos učestvovao u osvajanju Kopa Amerike sa Argentinom. U karijeri je do sada odigrao 95 utakmica i postigao 34 pogotka.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter