FOTO: @RiverPlate
in , ,

JURILO GA POLA EVROPE: Saga je napokon završena, fudbaler stiže u Englesku! (VIDEO)

Proteklih nedelja se dosta pričalo o sudbini napadača

Ume Mančester Siti da dovede napadača direktno iz Južne Amerike što su pokazali na primeru Gabrijela Žesusa. Ume takođe Pep Gvardiola da prepozna i uklopni tačan deo u svoju slagalicu koji misli da mu treba, a pored toliko trofeja u toliko država, više niko ne sumnja u njega. Prošlih nekoliko nedelja se diskutovalo gde bi talentovani Argentinac, Hulijan Alvarez, trebalo da nastavi karijeru, a od sinoć, kako javlja uvek dobro informisani Fabricio Romano, nema nikakve dileme.

 

Alvarez je momak rođen u Kalčinu, Kordobi, provinciji koja se nalazi u centru Argentine. Celu svoju karijeru proveo je u River Plati, a najbolje se snalazi na poziciji centralnog napadača. Kako Romano prenosi, sve je već završeno, transfer se procenjuje na 18.500.000 i dvadesetjednogodišnjak će za ‘Građane’ biti vezan narednih 5 godina.

Za prvi tim Rivera Hulijan nastupa još od 2018. i sa njima je osvojio 6 trofeja uključujući Kopa Libertadores 2018. kao i argentinsku Primeru prošle godine. Takođe je letos učestvovao u osvajanju Kopa Amerike sa Argentinom. U karijeri je do sada odigrao 95 utakmica i postigao 34 pogotka.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

BIO JE POTPUNO OKRUŽEN: Turci posle utakmice čekali Obradovića! (VIDEO)

ČOVIĆ PROGOVORIO: Zvezda će izneti sve finansijske izveštaje, dotakao se i podgoričkih banana!